Co může ZF Color Display nabídnout?


2,8palcový barevný displej ZF s vysokým rozlišením a dotykovou funkcí lze připojit k systému ZF Bike Eco prostřednictvím řídicí jednotky ZF Core Controller. Moderní uživatelské rozhraní obsahuje tři různé obrazovky. Na obrazovce „Jízda“ se zobrazují všechny důležité informace pro jezdce. Na obrazovce „Connect“ lze zrcadlit informace z chytrého telefonu, včetně turn-by-turn navigace. Třetí proměnnou obrazovku lze libovolně konfigurovat pomocí různých ikonek a zobrazuje řadu různých hodnot.


Technické informace


Displej lze flexibilně namontovat na řídítka. Může být namontován buď na pravé nebo levé straně řídítek, nebo uprostřed nad představcem. Pokud je preferována montáž displeje otočeného o 180°, lze celý design uživatelského rozhraní otočit jediným nastavením v nabídce. Zákazník si tak může určit, jaká poloha displeje je pro jeho kolo nejvhodnější.

Zobrazení jízdních údajů na obrazovkách pro jízdu si může uživatel přizpůsobit také dotykem. Systém doplňuje vizualizace navigačních dat a možnost zobrazení chybových kódů. Pevné kabelové připojení zajišťuje bezproblémový přenos živých dat.