Co může CentriX -  poskytnout?


Pohonná jednotka ZF CentriX představuje dokonalou rovnováhu mezi výkonem a ovládáním: Lehká jednotka o hmotnosti 2,5 kilogramu a kompaktním průměru pouhých 88 milimetrů dokonale splývá s elektrokolem - je téměř neviditelná. CentriX 90 s točivým momentem 90 Nm a maximálním výkonem 600 W je ideální pro horská, trekingová nebo SUV kola.


Technické informace:

Revoluční architektura systému

Přístup Plug & Play zjednodušuje jedinečnou otevřenou a flexibilní systémovou architekturu ZF Centrix, stejně jako servis a výrobu.

Vzhledem k tomu, že pohonná jednotka se montuje pouze pomocí jedné svorky a čtyř upevňovacích prvků, výrobci a prodejci ušetří cenný čas při instalaci a servisu. Bez ohledu na výkonovou variantu je konstrukce, velikost a hmotnost pohonu ZF Centrix identická. To nabízí výrobcům zcela novou svobodu, pokud jde o konstrukci rámu a integraci pohonné jednotky do širokého spektra typů jízdních kol - od městských kol přes trekingová až po horská kola.


Výhody

Výjimečný zážitek z jízdy

Výkonná pohonná jednotka ZF Centrix začíná jezdci pomáhat již při velmi nízké kadenci a zajišťuje ten nejlepší pocit z jízdy na elektrokole. Sportovně založení cyklisté těží z vysokého maximálního výkonu a z vynikající trakce, kterou poskytuje integrovaná spojka i v tom nejtěžším terénu.

Chytré ovládání:

Dotykový displej a data z aplikace v reálném čase 

Ovládejte své kolo intuitivně pomocí dálkového ovladače a dotykového displeje a získávejte údaje o svém kole v reálném čase prostřednictvím aplikace ve svém chytrém telefonu.